Tule mukaan!

Toimimme vapaaehtoisvoimin ja yhdistyksen toiminta rahoitetaan ensisijaisesti lahjoituksilla ja jäsenmaksuilla. Varmista osaltasi, että Porvoon edustan merialueilla on mahdollisimman turvallista liikkua. Jokainen henkilö- ja yhteisöjäsen auttaa turvaamaan tätä toimintaa jäsenmaksullaan.

Kun haluat antaa suuremman panoksen, osallistu toimintaan aktiivisemmin ja liity vapaaehtoismiehistöön. Miehistötehtävien lisäksi tarvitsemme myös teknisiä osaajia ja monien muiden alojen asiantuntijoita, jotta voisimme varmistaa pelastusalusten ja miehistön toimintaedellytykset.

Pidä pelastusveneet valmiudessa - Liity jäseneksi!

Henkilöjäsenyys 32 € vuodessa

Anna oma tukesi porvoolaiselle vapaaehtoiselle meripelastustoiminnalle liittymällä jäseneksi. Hyvän mielen lisäksi saat jäsenenä Vapaaehtoinen Meripelastaja -lehden, käyttäjätunnukset Meripelastusseuran Messi-palveluun ja oikeuden hankkia veneellesi Trossi-turvan.

Valitse

Yhteisöjäsenyys 300 € vuodessa

Yhteisöjäsenyys on hyvä tapa tukea yleishyödyllistä toimintaa ja kantaa yhteiskuntavastuuta paikallisesti.

Valitse

Tule mukaan vapaaehtoiseen meripelastustoimintaan

Aloita elämäsi harrastus ja liity miehistön jäseneksi.

Valitse

Trossi-turva

Ihmishengen pelastaminen vesillä on avunsaajalle aina maksutonta. Sen sijaan omaisuuden pelastamisesta aiheutuu kustannuksia, jotka useimmiten koituvat veneilijän itsensä maksettaviksi. Trossi on Meripelastusseuran veneilijälle kehittämä jäsenpalvelu tällaisia tilanteita varten.

Valitse

 

Tekninen toteutus: W3 Group